Странице

уторак, 7. октобар 2014.

Sebamed Clear face

Pu pu da ne ureknem, ali zaista nemam nekih velikih problema sa licem. Veoma retko, jednom u 4-5 meseci mi se pojavi "vulkan", to saniram i bez brige sam. Do sada sam koristila Garnier pure activ tretman, međutim on je negde nestao u toku selidbe, a bubuljica je bila baš uporna i bolna :( I onako sam morala u apoteku po lek i zatražila sam i nešto protiv bubuljica. Po preporuci apotekarke, uzela sam Sebamed clear face gel protiv akni. Na slici se vidi da je bio 499 din.



Gel je u tubici od 10ml, ne sadrži ulje i emulgatore. Providan je i sa blagim mirisom. Kada se osuši na mestu gde je namazan, ostavlja lepljiv sloj.  Gel sam stavila dva puta tog dana kad sam kupila  i dva puta sledećeg. Na mestu gde je bio "vulkan" ostala je krastica ali to je jer nisam mogla da smirim prste i ne diram upaljeno mesto. Ovaj gel mi je definitivno efikasniji od Garnier pure activ. Proslediću ga bratu koji je sklon upaljenim delovima kože, a ja ću ga maknuti samo kad budem imala potrebu za njim :)




Šta vi koristite od svih silnih mazalica i koje jos preparate od Sebameda mi preporučujete?


8 коментара:

  1. Blago tebi,da te ne ureknem!! :) Ja imam problem sa hormonskim uplanim procesima na kozi,i to samo po bradi!! Za to koristim Duo + koji je sprzi za noc,ali posle muku mucim sa perutanjem tih mesta gde je bila bubuljica!! i vrlo lako ih pokrijem od kako koristim ovaj duo! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemoj molim te, kad neko izgovori da mi je lice cisto i kao decije, tako mi se pojavi neki rog :) Sreca, ali stvarno sreca, ne izlaze mi ni one pred pms, ovo je bio totalni pad imuniteta i moralo je negde da izbije :)
      Jesi probala mozda da resis kontracepcijom?

      Избриши
  2. Super stvar od Sebameda je pena za umivanje lica, baš lepo čisti kožu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam da li živis u Beogradu i znači li ti ova informacija...Sebamed je najjeftiniji u Srbotrade apoteci. Imaju često i dodatna sniženja na određene proizvode, sve ima na njihovom sajtu naznačeno. :)

      Избриши
    2. Da, da iz Beograda sam. Do sada nisam nigde naisla na te apoteke ali iskreno nisam ni gledala po internetu gde ih ima. Hvala ti, sad cu svakako pogledati koja mi je najbliza :)

      Избриши
  3. Nisam nikada koristila Sebamed. Kada treba da dobijem meni se lice upali. Do skoro mi je bilo problematicno celo i brada ali u zadnje vreme su i obrazi. Svakako cu probati da vidim da li ce mi pomoci. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dosta pozitivnih recenzija sam citala za bilo koji njihov proizvod tako da probaj. Ja sam probala samo ovo i zaista se odusevila kako je saniralo upaljenu bubuljicu :)

      Избриши

Hvala na izdvojenom vremenu i svom komentaru :)