Странице

петак, 31. јануар 2014.

Random : LaudUp

Ne znam koliko vas je čulo i koristi uopšte LaudUp.
Imam običaj da uđem na google play i onda pogledam koje su nove aplikacije koje su dostupne za android, nove igrice ili da li neko ima sličan problem sa određenom aplikacijom kao i ja.

Šta sam tačno tražila kada sam naletela na LaudUp uopšte ne mogu da se setim....



Aplikacija služi za objavljivanje stvari koje ste kupili po vama dobrim cenama, bili u nekom restoranu u kom je klopa takva da bi ga svima preporučili, odgledali jako dobar film itd....Ova aplikacija mi je bila posebno zanimljiva kada su bila novogodišnja sniženja, konstantno sam gledala objave koje su update-ovali i gde šta ima da se kupi pod popustom. Ispod slike proizvoda koji smo postavili, može se komentarisati pa tako dolazimo i do različitih iskustva. 

Postavljanje slike je veoma jednostavno. Klikne se na fotoaparat u donjem levom uglu, zatim vam se ponudi opcija da sliku preuzmete iz glaerije ili da je napravite u tom trenutku. Kada odaberete sliku, pojavi se crop pa namestite kako vam najviše odgovara, zatim čekirajte.


Sve što treba da upišete je naziv toga što postavljate, odaberete kategoriju, cenu, možete namestiti i određenu valutu i kratak opis proizvoda. Evo kako to izgleda u slikama.. 

                                          

I konačno kada je sve urađeno kako treba, to izgleda ovako...


Da li koristite ovu aplikaciju i kako ste zadovoljni njom? 
Moji utisci su da je još u rastu i da treba malo vremena da zaživi a kada se to desi, biće mnogo veći obrt stvari i mnogo više koristnika